zoek op de website

over ons 

Hedendaagse ontwerpen

Om Uw bouwdromen te realiseren, gaat U niet met de eerste de beste in zee. U zoekt een bedrijf waarop U blindelings kunt vertrouwen. Een bedrijf dat de nodige expertise en creativiteit in huis heeft. Dat samen met U de plannen bespreekt en rekening houdt met Uw specifieke wensen. Dat over een ruime ervaring beschikt en een indrukwekkend Portfolio kan voorleggen. U staat tijdens het gehele ontwerpproces centraal. Het is dan ook erg belangrijk dat het “klikt” tussen de opdrachtgever en de ontwerper. Wederzijds respect, maar vooral wederzijdse inspiratie is nodig om goed functionerende gebouwen te kunnen ontwerpen. Rekening houdend met het programma van eisen, de locatie, het budget, de gemeentelijke eisen en het gebruik, ontwerpen wij voor U een uniek maatkostuum. 

 

Eindeloze mogelijkheden 

Wij richten ons voornamelijk nieuwbouw. Niet te klein voor het grote werk en niet te groot voor het kleine werk. Moderne woningen met sfeervolle details of juist de minimalistische look, geen twee realisaties zijn hetzelfde. Daar staat ons persoonlijk contact garant voor. Ambachtelijke technieken en eigentijdse domotica, gaan bij ons hand in hand. Alles wordt in stijl volgens Uw wensen en onze expertise ontworpen, zodat het eindresultaat met recht uniek kan worden genoemd. 

 

Persoonlijke werkwijze 

Dat onze opdrachtgevers onze aanpak op prijs stellen, blijkt uit tal van referenties. Het zijn steeds dezelfde argumenten die terugkeren: aandacht voor kwaliteit, snel reageren op vragen, oog voor detail en originaliteit, zoeken naar het authentieke en het vakmanschap. 

 

Wij nemen Uw zorgen op ons, zodat U achteraf kan terugkijken op een vlotte en aangename samenwerking. Heeft U vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij staan U graag te woord. Ook voor een persoonlijk gesprek maken wij zorgvuldig tijd om in alle rust en vertrouwen Uw wensen te bespreken. 

 

De koffie staat altijd klaar!

 

Met vriendelijke groet, 

21HOME 

Robert Morsink