zoek op de website

over ons 

Hedendaagse ontwerpen

Om Uw bouwdromen te realiseren, gaat U niet met de eerste de beste in zee. U zoekt een bedrijf waarop U blindelings kunt vertrouwen. Een bedrijf dat de nodige expertise en creativiteit in huis heeft. Dat samen met U de plannen bespreekt en rekening houdt met Uw specifieke wensen. Dat over een ruime ervaring beschikt en een indrukwekkend Portfolio kan voorleggen.

 

 

“Persoonlijke aandacht”

 

Eigen ontwerper

U staat tijdens het gehele ontwerpproces centraal. Het is dan ook erg belangrijk dat het “klikt” tussen de opdrachtgever en de ontwerper. Wederzijds respect, maar vooral wederzijdse inspiratie is nodig om goed functionerende woningen te kunnen ontwerpen. Rekening houdend met het programma van eisen, de locatie, het budget, de gemeentelijke eisen en het gebruik, ontwerpen wij voor U een uniek maatkostuum.

 

"Eigentijdse ontwerpen"

 

Wij ontwerpen eigentijdse woningen voor elk budget door geheel Nederland. Moderne villa’s, moderne bungalows, luxe waterwoningen, moderne patiowoningen. Moderne technieken, wellness mogelijkheden. Moderne materialisering, modern interieur, warme uitstraling.