zoek op de website

over ons 

Hedendaagse ontwerpen

Om Uw bouwdromen te realiseren, gaat U niet met de eerste de beste in zee. U zoekt een bedrijf waarop U blindelings kunt vertrouwen. Een bedrijf dat de nodige expertise en creativiteit in huis heeft. Dat samen met U de plannen bespreekt en rekening houdt met Uw specifieke wensen. Dat over een ruime ervaring beschikt en een indrukwekkend Portfolio kan voorleggen.

 

 

“Persoonlijke aandacht”

 

 

Lokale aannemers

Wij werken met lokale aannemers. Een lokale aannemer heeft als voordeel dat hij zijn reputatie hoog moet houden in de regio. Bovendien is hij het beste bekend met de regels die gelden voor jouw woonplaats. Een aannemer uit de buurt kan ook gemakkelijk langskomen, zowel tijdens als na de werken.

 

“Wij werken met lokale aannemers”

 

Regionale verschillen binnen Nederland nemen toe. Lokale spelers weten daar over het algemeen beter mee om te gaan, omdat zij dichter op de markt zitten dan de grotere aannemers die landelijk actief zijn maar vanuit één centraal punt geleid worden. Bovendien hebben ze sterkere banden met de plaatselijke netwerken. Een ander veelgenoemde reden om voor de lokale en regionale partijen te kiezen, is de prijs-kwaliteitsverhouding. Zo hebben de vaak kleinere of middelgrote bouwbedrijven over het algemeen minder overhead, wat tot uitdrukking komt in lagere algemene kosten. Voor discipline en orde geldt hetzelfde. Dit uit zich bijvoorbeeld in de manier waarop bouwplaatsen worden ingericht en beheerd. Rommel en verspilling zijn uit den boze, afval wordt direct en vakkundig verwijderd. Hier speelt ook weer mee dat de betrokkenheid van de directie groot is. De kans bestaat bij dit soort bedrijven dat de directeur ‘even komt binnenvallen’. Dit blijkt voor sommige medewerkers een extra stimulans te zijn om de bouwplaats tiptop in orde te hebben.

 

Eigen ontwerper

U staat tijdens het gehele ontwerpproces centraal. Het is dan ook erg belangrijk dat het “klikt” tussen de opdrachtgever en de ontwerper. Wederzijds respect, maar vooral wederzijdse inspiratie is nodig om goed functionerende woningen te kunnen ontwerpen. Rekening houdend met het programma van eisen, de locatie, het budget, de gemeentelijke eisen en het gebruik, ontwerpen wij voor U een uniek maatkostuum.

 

"Wij vullen elkaar uitstekend aan"